2020 Yılı En Çok Tercih Edilen 1 Yaş Butik Pasta Modelleri

1 Yaş Butik Pasta Ankara

Her yaşın kendine göre birçok farklı güzelliği var. Kimi yaş çocukluğunu temsil eder, kimisi gençliğini, kimisi yetişkinliğini, kimisi de yaşlılığını. İçerisinde bulunduğumuz her yaş bizim için farklı anlamlar taşır. Bu sebeple her yaşın doğum günü kutlaması da özel ve farklı olmalıdır. Doğum günleri bize geçmişimizi hatırlatır, o günleri tekrar yaşatır. Fakat bütün doğum günlerinden ayrılan, daha özel olan bir doğum günü kutlaması vardır ki o da ilk doğum günüdür. Pek hatırlamasak da anlamasak da ileride fotoğraflardan göreceğimiz güzel anılar biriktirir 1 yaş doğum günleri. Hem doğum günü çocuğu için hem de ailesi için oldukça önemli bir gündür. Bu önemli günü süsleyecek ve daha fazla akılda kalmasını sağlayacak çok önemli bir şey vardır ki o da doğum günü pastasıdır. 1 yaş doğum günü pastası her pastaya benzememelidir, özel olmalıdır. Onu özel kılacak en önemli şey ise güzel bir tasarımdır. 1 yaş butik pasta Ankara denince size o özel tasarımı sunabilecek kaliteli bir butik pastane biliyoruz, Pucake.

1 Yaş Tasarım Pasta

Birbirinden güzel ve yaratıcı tasarımlara sahip 1 yaş doğum günü pastalarıyla çocuğunuzun doğum gününü kutlamak istemez misiniz? Mesela “1” şeklinde, üzerinde çocuğunuzun ismi ve istediğiniz şekillerin olduğu pastalar 1 yaş doğum pasta modellerinden sadece birisi olarak örnek verilebilir. Üzerinde çocuğunuzun favori çizgi film karakteri ya da en sevdiği oyuncağın maketi olan katlı pastalar da oldukça yaygın ve zevkli bir tercihtir. Çocuğunuzun 1 yaş doğum günü kutlamasına gelecek insanların sayısına göre pastanızdaki katları artırabilir, istediğiniz kata istediğiniz 1 yaş tasarımını yaptırabilirsiniz. Pucake, 1 yaş tasarım pasta konusunda kendisini oldukça geliştirmiş ve ustalarla çalışan bir butik pastanedir. Üstelik sadece tasarımıyla değil lezzetiyle de bir o kadar gönlünüzü fethedebilecek niteliktedir. 1 yaş tasarım pastalarımıza göz atmanızı öneririz.

1 Yaş Doğum Günü Pasta Modelleri

Pucake, bakmaya doyamayacağınız ve karar vermekte zorlanacağınız 1 yaş doğum günü pasta modellerine sahip. Birbirinden sevimli ve farklı hayvanları 1 yaş doğum günü pastanızın üzerinde görmek istiyor olabilirsiniz. Belki de çocuğunuzu şimdiden koyu bir taraftar olarak görüyorsunuzdur, pastanızla da bu koyu taraftarlığı pekiştirebilirsiniz. Çizgi film karakterleri, kitap karakterleri, gökkuşağı, balonlar, sirkler, yaratıcı süslemeler ve daha birçok tasarımla Pucake size harika 1 yaş doğum günü pasta modelleri sunuyor. İster resimli ister katlı ister yazılı ister resimli ister süslemeli ister sade birbirinden yaratıcı tasarımlara sahip olan bu pastaları eminiz ki çok beğeneceksiniz. Hem kız hem de erkek çocuklar için çok fazla seçeneğe sahibiz, bu yüzden karar vermek zor olabilir. Fakat temin ederiz ki pucake.com’dan sipariş edeceğiniz her 1 yaş doğum günü pasta modelinden memnun kalacaksınız.

2020 Yılında En Çok Tercih Edilen 1 Yaş Pasta Modellerimiz;

Sizlerde 1 Yaşına Girecek Çocuğunuz için Pasta Yaptırmak isterseniz bizimle irtibata geçip istediğiniz modelde pasta yaptırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir